Skip to main content

Skribent

HVAD SKAL SKOLERNE BRUGE IT-MILLIARDERNE TIL?

Det summer i Aslaks tastatur, når talen falder på den pædagogiske gevinst af de milliarder, der bliver investeret i folkeskolens digitale infrastruktur. Som fagbladsjournalist og skribent for andre instanser har han belyst den største enkeltstående game changer i folkeskolen fra alle tænkelige vinkler. Læs et udvalg af artiklerne her.

ESSAYS TIL NÆSTE GENERATION

På eget forlag – det vil sige som rå pdf’er til frit download på nettet – hitter Aslak med sine ungdomsessays blandt elever i 9. klasse, som selv skal vælge en tekst til deres afgangsprøve i dansk. Hvert år i maj-juni bliver han på Facebook opsøgt af nidkære teenagere, som vil have biografiske oplysninger fra forfatteren selv. Besøg “Aslaks forlag” her. 

LOKALE KLUMMER

En gang om måneden causerer Aslak om stort og småt fra livet i det hjørne af landet, hvor han bor. Det sker naturligvis i Helsingør Dagblad, som i øvrigt altid er den første avis, han læser om morgenen. Læs med i et udvalg her.

MED DEN PUKKELRYGGEDE PÅ REPORTAGETUR

Dansk Journalistforbund, som Aslak er medlem af, vil nok ikke billige det følgende. Men ikke så få af Aslaks ferier med familien er belagt med researchopgaver for dagbladene, som aftager hans reportager til deres rejsetillæg. Tag med på et udvalg af rejserne her.