Skip to main content

Vært

BALLET PÅ SKOLESKEMAET

Her er Aslak konferencier i Operaen på Takkelloftet for arrangementet Kreativitet på Tværs. Det handler om hvordan vi blandt andet gennem ballet i undervisningen kan få mere kreativitet og kropslighed ind i skolen. Kunden er Forstå.dk fra Lindhardt & Ringhoff i et samarbejde med Det Kgl. Teater.

SOFASKOLEN: DANMARKS STØRSTE KLASSELOKALE

To skoledage efter at landets skoler lukkede under den første nedlukning under corona, var Aslak i samarbejde med Josefine Jack Eiby og Anders Schunk klar med det landsdækkende hjemmeundervisningstilbud Sofaskolen. Kunden er Alinea.

Kom med behind the scenes i Folkeskolens reportage fra Sofaskolen …

LØBENOSSEN SENDER 42 KM LIVE

Tre gange har Aslak løbet og transmitteret marathonløb som led i sine indsamlinger til Kræftens Bekæmpelse. Med bare en selfiestang og mikrofon, har han formået at engagere tusindevis af Facebook-brugere i kampen mod kræft. Pseudonymet Løbenossen refererer til, at Aslak selv har været ramt af testikelkræft. Samarbejdspartnere: B.T. Sporten, TV 2 Lorry og Helsingør Dagblad.

Læs mere og se med hos TV 2 Lorry …

VÆRFTSBYENS GENOPSTANDELSE

Vi samler hele Helsingør er navnet på et lokalt erhvervsledernetværk, som Aslak driver sammen med  dets stifter, Tino Jønsson. Her mødes omkring 100 lokale erhvervsledere med beslutningstagere i den offentlige sektor. Målet er at bringe Helsingør Kommune tilbage på samme niveau, som da værftet var byens gavmilde erhvervsdynamo. Samarbejdspartner: Netværk og Sparring ApS.

Læs mere på netværkets hjemmeside …